gazduire web

Ads

blog generalist

sâmbătă, 26 martie 2022

Kremlinul reacționează la declarația lui Biden privind rămânerea la putere a lui Putin: “Nu este decizia lui Biden. Președintele Rusiei este ales de ruși”.

Potrivit agenției Reuters, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov nu a răspuns imediat unei cereri de reacție, dar a revenit ulterior cu un comentariu scurt: “Nu este decizia lui Biden. Președintele Rusiei este ales de ruși”.

Mai devreme, sâmbătă, președintelui american Joe Biden și-a încheiat discursul de la Varșovia cu declarația: “Pentru Dumnezeu, Vladimir Putin nu mai poate rămâne la putere!” Ulterior, un oficial de la Casa Albă a precizat că Biden nu a cerut “o schimbare de regim în Rusia” ci ar fi vrut să spună că “nu i se poate permite lui Putin să-și exercite puterea asupra vecinilor săi sau asupra regiunii”.

Biden a intensificat astfel atacul personal la adresa lui Putin, pe care mai devreme îl numise “măcelar”, iar săptămâna trecută l-a etichetat drept “criminal de război” și “dictator ucigaș”.

Dimitri Rogozin, șeful Agenției spațiale ruse Roscosmos și un apropiat al lui Vladimir Putin, a sugerat în batjocură pe rețelele de socializare că ultima clarificare a venit de la “unitatea medicală de la Casa Albă”.

Sursa: Reuters



Sursa stire biziday.ro - Stiri verificate

stiri verificate

Vezi stirea https://is.gd/okl1XK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

mxhost
tractari auto