gazduire web

Ads

blog generalist

luni, 21 martie 2022

Ilfov. Trafic blocat pe autostrada A1, la Ciorogârla, pe sensul către București, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autovehicule. Două persoane au fost rănite, iar circulația este deviată către Bolintin-Deal.

Update: Poliția precizează că traficul a fost reluat, dirijat, pe a doua bandă pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. În urma accidentului, în care au fost implicate două ansambluri auto și două autoutilitare, au rezultat două persoane decedate.

Știrea inițială:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, s-a produs un accident în care au fost implicate patru autovehicule, dintre care două ansambluri auto. În urma coliziunii, două persoane au fost rănite. Circulația este oprită pe autostradă pe sensul către Capitală, fiind deviat traficul de la kilometrul 23 către Bolintin-Deal.



Sursa stire biziday.ro - Stiri verificate

stiri verificate

Vezi stirea https://is.gd/uzzx8t

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

mxhost
tractari auto